Hava Durumu

Kan donduran anlar! Eski eşini bıçakladı, yerlerde sürükledi, darp etti

Sivas'ta barışmak istemeyen eski eşinin üzerine koşarak defalarca elindeki bıçağı saplayan saldırgan, güvenlik kameraları tarafından kayda alındı. Eski eşini sokak ortasında yerlerde sürükleyerek darp eden saldırgan, bıçakladıktan sonra kadının yanından ayrılmadı. Yerde yatan kadının elinde bıçakla başında bekleyen saldırganı durdurmak isteyen vatandaşlar, yaralanan kadını kurtarmak için adamı ikna edene kadar olay yerinden ayrılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kan donduran anlar! Eski eşini bıçakladı, yerlerde sürükledi, darp etti

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Sivas'ta Yenişehir Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. L.E. isimli kişi 7 ay önce boşandığı eşi E.D.'nin iş yerine gelerek barışmak istediğini söyledi. E.D. teklifi kabul etmeyince çift arasında tartışma yaşandı.

SOKAK ORTASINDA ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

L.E. sokak ortasında E.D.'yi 10 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, L.E. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARI O ANLARI KAYDETTİ

E.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerası ile anbean kaybedildi.

"BANA VE AİLEME ZARAR VERMESİNDEN KORKUYORUM"

Sağlık kontrolü için hastaneye giden E.D., yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlattı. Eski eşinden, evli oldukları dönemde sürekli şiddet gördüğünü belirten E.D., "Biz boşanalı 8 ay oldu. 12 yıl evli kaldık. Bu süreçte de çoğu defa şiddete maruz kaldım ama 3 çocuğum olduğu için boşanmak için kıpırdayamadım. Sonunda dayanamadığım noktaya gelince de boşanma kararı aldık ve evliliğimiz bitmişti. 'Çocuklar var. Bir şans daha ver' diyerek tekrar barışmak istiyordu. Ben de istemeyince böyle oldu. Ben karşıma tekrar çıkmasından, bana ve aileme zarar vermesinden çok korkuyorum. Bir de biz aynı mahallede oturuyoruz. Mahallelerimiz de çok yakın. O kadar çok koruma kararı aldırdım ki. Evet, her zaman beni polisler takip etmek zorunda değil ama ben artık rahat ve özgür yaşamak istiyorum. 8 ay beni rahatsız etti" dedi.

"ÇOK KORKTUM, GECE UYUYAMIYORUM"

Olay anında yaşadıklarını da anlatan E.D., "Kolumdaki yara çok derin. Bıçak, kemiğime gelmiş. Kolum şu an şiş ve hareket ettiremiyorum. Yaralarım belki basit görünebilir ama benim yaşadığım o an çok kötü. Kurtuldum diye sevinmiştim. Çok korktum. Hala da korkuyorum. Gece uyuyamıyorum. Artık lütfen adalet yerini bulsun. Bir daha onu görmek istemiyorum. Karşıma çıksın istemiyorum. Çocuklarımdan zaten haber alamıyorum. Ben sırf çocuklarım için katlandım bunun bütün pisliklerine. İyi bir avukat talep ediyorum ve kendimi savunmak adına dövüş eğitimi almak istiyorum" diye konuştu.

Sivas'ta bir kişi kendisi ile barışmak istemeyen eski eşini 10 yerinden bıçakladı, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.https://t.co/p0nILoDJHo pic.twitter.com/gfDmbDpecp

-- YeniDönem Gazetesi (@Yenidonemgzt) September 7, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.