Hava Durumu

Kanadalı aktör Nick Cordero koronavirüse yenik düştü!

Yaklaşık üç aydır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele eden 41 yaşındaki Kanadalı aktör Nick Cordero, hayatını kaybetti. Tiyatro oyuncusu Amanda Kloots, eşinin vefatını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kanadalı aktör Nick Cordero koronavirüse yenik düştü!

Broadway'in önde gelen isimlerinden Nick Cordero, 41 yaşında koronavirüse yenik düştü.

Acı haberi 2017'den beri evli olduğu tiyatro oyuncusu eşi Amanda Kloots, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Eşinin 95 gün boyunca savaştığını söyleyen Kloots, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

Tanrı'nın şimdi cennette başka bir meleği var. Sevgili kocam, bu sabah vefat etti. İnanamıyorum... Onsuz hayatımızı hayal edemediğim için kalbim kırıldı. Nick, çok parlak bir ışıktı. Herkesin arkadaşıydı, dinlemeyi, yardım etmeyi ve özellikle konuşmayı seviyordu. İnanılmaz bir aktör ve müzisyendi. Seni sonsuza kadar seveceğim tatlı adamım...

Amanda Kloots, geçtiğimiz aylarda eşi Nick Cordero'nun sağ bacağının koronavirüsün yol açtığı komplikasyon nedeniyle kesildiğini açıklamıştı.

Kloots, Cordero'nun hastaneye kaldırıldığında sağ bacağında pıhtılaşma olduğunu ve ayak parmaklarına kan gitmediğini de dile getirmişti.

Eşiyle birlikte çekilen eski bir karesini paylaşan ünlü oyuncu, "Bir mucize olması için dua ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 Amanda Kloots, eşinin Sevgililer Günü'nde kendisine "Gelecek belirsiz, yol ise çok açık değil ama sen yanımda olduğun sürece bütün yolları korkusuzca yürürüm" dediğini de ifade etmişti.

Kanadalı aktör Nick Cordero, 2014 Broadway müzikal Mermi Broadway'de Cheech rolüyle Müzikalde En İyi Erkek Oyuncu dalında Tony Ödülü ve Müzikalde Üstün Özellikli Erkek Oyuncu dalında Drama Masası Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.