Hava Durumu

Kar yurda giriş yaptı! Meteoroloji Bursa için saat verdi...

Balkanlar'dan Trakya'ya giriş yapan kar yağışı Tekirdağ'da şiddetini artırdı. Meteoroloji'nin kar yağışıyla ilgili son hava durumu raporuna göre Bursa'da akşam saatlerinde yağmurun yerini karla karışık yağmura, gece saatlerinde ise özellikle yüksek kesimlerde kar yağışına bırakması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kar yurda giriş yaptı! Meteoroloji Bursa için saat verdi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'da yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, zamanla ile iç ve doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek. 

AKŞAM SAATLERİNDE...

Güne yağmurlu ve soğuk bir havada başlayan Bursalılar, şehre ne zaman kar yağacağını merakla araştırıyor. Meteoroloji'nin kar yağışıyla ilgili son hava durumu raporuna göre Bursa akşam saatlerinde sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Yağmurun yerini karla karışık yağmura gece saatlerinde ise özellikle yüksek kesimlerde kar yağışına bırakması bekleniyor. Kar yağışının saat 18:00 ile 00:00 arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.

YARIN DURUM NE?

Bursa'da yarın için de kar bekleniyor. Meteoroloji'nin kar yağışıyla ilgili son hava durumu raporuna göre kar yağışının  gece saatlerinde etkili olması bekleniyor. 

Kar yağışının saat 00:00 ile 06:00 arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.