Hava Durumu

Karacabey'de çözüm odaklı hareket ediliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan ve ekibiyle bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, Karacabey'de daire başkanlığı olarak yürütülen çalışmalar üzerine çeşitli istişarelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karacabey'de çözüm odaklı hareket ediliyor

Karacabey'de şu anda 5 ilaçlama aracı, 12 ilaçlama personeli ve 1 kontrol mühendisiyle hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet Fidan, Karacabey Belediyesi ekipleriyle koordineli olarak, tüm ilçeye merkez ve kırsal mahallelerde hizmet sağladıklarını, vatandaşlardan gelen talepleri de hızlıca değerlendirmeye alarak çözüm odaklı hareket ettiklerini ifade etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, "Pandemi ile mücadele kapsamında, ilaçlama konusunda durmadan, gece-gündüz vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen şikâyetlere anında cevap verip, Karacabey Belediye'mizle birlikte koordine ederek çözüm üretiyoruz. Daire Başkanı Sn. Mehmet Fidan ve tüm ekiplere, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.