Hava Durumu

Karacbey'de Tarım Sohbetleri'nde bu hafta!

Karacabey Belediyesi tarafından hem bölge hem de ülke çiftçisine katkı sağlamak maksadıyla başlatılan program serisi devam ediyor. Yeni programda, zeytin üreticileri için kış sonrası budama ve bakımlar uygulamalı olarak aktarılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karacbey'de Tarım Sohbetleri'nde bu hafta!

Türkiye genelinde büyük ilgi gören program serisinde, zeytin üreticilerine yönelik çeşitli konular ve üreticilerden gelen sorular haftalık çekilen programlar ile Karacabey Belediyesi Youtube hesabı üzerinden yayımlanıyor. Programı Sinan Bürçek yönetirken, gelen soruları ise Ziraî Danışman Mehmet İzbak cevaplıyor. Bu hafta yüklenen yeni bölümde ise soğuktan etkilenen zeytin ağaçlarına bakım yapılırken, dikkat edilmesi gerekenler ayrıntılı olarak anlatıldı.


Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Sadece bölgemizdeki değil, ülkemizdeki pek çok üretici de bu program serilerini muntazaman takip ediyor. Teknolojinin önemli bir nimeti bu. Tecrübeleri paylaşma, üstünde konuşma ve daha çok insana, üreticiye ulaştırmaya imkân sağlıyor. Bu anlamda önemli yol kat ediyoruz. 24 binden fazla izlenmeye ulaştık ve bu artarak devam ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.