Hava Durumu

Karamollaoğlu'ndan Albayrak'a olay sözler: Toy, zekası fışkıran...

Enerji Bakanı Albayrak'ın "Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor" şeklindeki sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu,  "Toy, tecrübesi olmayan, zekası fışkıran..." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karamollaoğlu'ndan Albayrak'a olay sözler: Toy, zekası fışkıran...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Mehmetçiğimiz cephede, Afrin'de savaşıyor. Şimdi bir Kurtuluş Savaşı'ndayız. Teşkilatlarımız da 2019'da bir seçim savaşına hazırlanıyor" şeklinde açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Bakanı Berat Albayrak'ı sert sözlerle eleştirirdi. Milli Gazete'nin aktardığına göre Karamollaoğlu, "Toy, tecrübesi hakikaten olmayan, zekası fışkıran ama kendi kabuğuna sığmayan bir bakandan da ancak bu beklenirdi. Seçimleri savaş gibi görürseniz bu ülkeye huzur ve refah getiremezsiniz. Ancak kaos ve kargaşa getirirler" diye konuştu.

DÜŞMAN DEĞİL, RAKİP

"Partiler birbirlerinin düşmanı değil sadece rakibidirler" diye konuşan Temel Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülke bizim, bu ülke hepimizindir. Yarın seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki AK Parti gidecek ama devlet kalacaktır. Hakikaten akıl tutulması dememin sebebi burada yatıyor. 15 yıldır iktidarda bulunan bir partinin bugün içerisinde bulunduğumuz problemleri bu kadar büyütüp 15 yıl sonra kendi inşa ettikleri yapıyı çökertmek için İstiklal Harbi'ne gidiyoruz demek kadar saflık olmaz. Bu ülkeyi 15 yıldır bu hale siz getirdiniz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.