Hava Durumu

Kayahan'ın kızı ve İpek Acar birbirine girdi

2015 yılında aramızdan ayrılan unutulmaz sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ve eşi İpek Açar Kömürcü arasında soyadı konusunda kavga çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kayahan'ın kızı ve İpek Acar birbirine girdi

İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen hala babasını soyadını kullanmasına tepki gösteren Beste Açar, durumu sosyal medyadan paylaştı. Kömürcü'nün sosyal medya profilinde yer alan 'Açar' soyadına çarpı atan Beste Açar, 'İpek Tüter Kömürcü' şeklinde yazı yazdı. 

Duruma tepki gösteren İpek Açar Kömürcü, "Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum. Yeter! Kayahan bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk ve dünya tatlısı da bir evladımız var, maalesef sonuna kadar savaşmamıza rağmen kendisini kaybettik. Nurlar içinde uyusun inşallah. Her daim anılarımızda ve kalbimizde.
Yüce rabbim bana yeniden mutluluğu nasib etti ve yüreği pırlanta olan bana ve aileme değer veren benim de çok değer verdiğim eşim Alper Kömürcü ile evlendim. Gözümden sakındığım evladımın, eşimin ve ailemin bana yapılan bu şiddetten ötürü üzülmelerini ve kırılmalarını asla istemem.

Ev konusuna gelince tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik. Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına harap olmasına gönlümüz el vermedi vermeyecek.

Son nefesime kadar da Kayahan beyin bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim.

Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm, Türkiye Cumhuriyetinin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım! Ben böyle olmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili başka bir açıklama da yapmayacağım. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.