Hava Durumu

Kaymakama bombalı saldırı! Hainler geçerken patlattı

Siirt'in Baykan ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kocabey'in aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Olayda can kaybı yaşanmadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kaymakama bombalı saldırı! Hainler geçerken patlattı

Siirt'in Baykan Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekilliği yapan Mehmet Kocabey'in makam aracının geçişi sırasında önceden PKK'lılar tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada can kaybı olmazken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Baykan kaymakamı olan ve DBP'li belediye başkanının görevden alınmasından sonra belediye başkan vekilliği de yapan Mehmet Kocabey, sabah Yarımca Jandarma Karakolu'nu ziyarete gitti.

PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcı, Kaymakam Mehmet Kocabey'in makam aracı geçerken infilak ettirildi.

Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı. Siirt Valisi Ali Fuat Atik'te yaşanan gelişme üzerine Baykan ilçesine gitti.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Saldırıya ilişkin soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Hem kaymakamımızda hem personelimizde herhangi bir yaralanma söz konusu değil. Özellikle geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletiyoruz. Gayet sağlıklı. Hem sabrımızı zorlamaya hem ortaya koyduğumuz kararlılığımızı etkilemeye çalışacaklardır'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.