Hava Durumu

Kayseri'de Rus bakıcı dehşeti: Skandalı gizli kamera ortaya çıkardı...

Kayseri'de 83 yaşındaki Gümüş Bozkurt'un ailesi koronavirüse yakalanınca yaşlı kadına bakması için Rus bakıcı tuttu. Annelerinin kısa sürede 15 kilo verip iğne-ipliğe döndüğünü gören evlatlar eve kamera yerleştirdi. Kan donduran olaylar ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2021 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2021 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kayseri'de Rus bakıcı dehşeti: Skandalı gizli kamera ortaya çıkardı...

Kayseri'de geçirdiği menüsküs ameliyatı sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yatalak olan Gümüş Bozkurt'un (83) torunu Kübra Kolkıran, yakalandığı koronavirüsü, ailesi ve teyzelerine de bulaştırdı. Gümüş Bozkurt tek başına yaşamasına rağmen evleri yakın olduğu için her gün gidip bakımını yapan çocukları da hastalığı annelerine bulaştırma korkusuyla, yurt dışındaki tanıdıklarının tavsiyesiyle, Rus uyruklu Maya Karimova'yı bakıcı olarak tuttu.

"ANNENİZ ÇOK İYİ"

Sabah gazetesinden Ali Altuntaş'ın haberine göre; Bozkurt'un çocukları, telefonla görüntülü olarak aradıklarında, "Anneniz çok iyi. Yemeklerini yiyor" yanıtları veren Karimova, karantinalarının bitmesinin ardından da bir süre daha eve gelmemelerini hastalığı tamamen atlatıp öyle gelmelerini söyledi.

15 GÜN SONRA ANNELERİNİ TANIYAMADILAR

15 gün sonra eve giden çocukları, Gümüş Bozkurt'un 15 kilo verdiğini ve adeta iğne-ipliğe döndüğünü gördü. Bakıcının tatlı diline inanan aile, Gümüş Bozkurt'un hiç konuşmamaya başladığını ve çok zayıfladığını görünce şüphelendi.

Bunun üzerine Kübra Kolkıran eve kamera yerleştirince, korkunç gerçek ortaya çıktı.

YASTIKLA BOĞMAYA KALKIŞMIŞ

Kübra Kolkıran, yaşananları şöyle anlattı:  "Kamera görüntülerinde, anneannemin yatarken belirli aralıklarla sağa sola çevirmesi gerekirken, bunların hiçbirini yapmadığını ve sürekli telefonda sevgilisi ile konuştuğunu gördük. Bu görüntüleri izleyince işine hemen son verdik.

Teyzem anneannemin altını değiştirince morlukları fark etti. Anneannem bakıcının ayrıldığını anlayınca tekrar yemeye içmeye ve konuşmaya başladı ve bize bakıcı kadının korkusundan konuşamadığını belirterek, "Komşular sesimi duymasın diye ağzımı yastık ve yorganla kapatıyordu. Beni kaldırıp kaldırıp yatağa çarparak dövüyordu. Sıkıca tutup yumruk atıyordu. Tuvaletimi yapmayayım diye aç bırakıyordu" dedi.

EZİYET OLSUN DİYE...

15 gün boyunca kalp ilaçlarını vermemiş. Evde rahat olabilmek için sürekli uyku ve sinir hapı vermiş. Eziyet olsun diye sabaha karşı saat 4'te banyo yaptırıyormuş. Bacaklarını morartmış. Anneannem susuz kaldığı için idrarından kan geldi. Az daha böbrekleri iflas edecekmiş. Şikayetçi olduk.

Anneanneme virüs bulaştırmayalım, zarar vermeyelim derken istemeden daha büyük zarar vermişiz.

Kimse annesini yalnız bırakmasın. Maya Karimova'yı tavsiye eden tanıdıklarımız böyle bir sorun yaşamadıklarını ancak kendi hastalarının da aniden kalp krizinden öldüğünü söylediler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.