Hava Durumu

Kaz eti keyfi Tanju Çolak'a pahalıya patladı

Karantina kurallarını ihlal ederek İstanbul Üsküdar'daki bir restoranda kaz eti yiyen Tanju Çolak, görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca tepki topladı. Tepkiler üzerine harekete geçen Üsküdar Kaymakamlığı, yemek servisi yapan iş yeri ve Çolak ile beraberindekilere 13 bin 876 TL ceza kesti.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2021 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kaz eti keyfi Tanju Çolak'a pahalıya patladı

Eski futbolcu Tanju Çolak'ın bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte kaz eti yediği görüntüler sosyal medyayı karıştırdı. Corona tedbirleri kapsamında restoran içinde servis yapmanın yasak olduğu dönemde Çolak ve arkadaşlarının yemek yemesi tepkilere neden oldu. Bunun üzerine harekete geçen Üsküdar Kaymakamlığı, Çolak ve beraberindekilerle birlikte servis yapan restorana ceza kesti.

"TEDBİRLERE AYKIRI..."

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek'in sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda, paylaşıma konu olan ve içeriği itibarıyla Kovid-19'la mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 27 Ocak 2021 tarihinde Çengelköy'de bulunan bir restoranda çekildiği tespit edilmiştir.

* Yapılan bu tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan iş yerine ve şahıslara toplamda 13 bin 876 TL idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.