Hava Durumu

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, görevine başladı!

Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak Keles Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Keskin, Keles İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tansu Yılmaz'dan mazbatasını aldıktan sonra Belediye Başkanlığını da devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, görevine başladı!

Yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Keles Belediye Başkanlığına geçen Keskin ile geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Teke arasında görev devir teslim töreni de gerçekleştirildi.

Devir teslim töreni sırasında konuşan geçmiş dönem Keles Belediye Başkanı Teke, "Görevde bulunduğum 5 yıl boyunca burada beraber güzel günler yaşadık ve güzel işlere imza attık. Bunda parti teşkilatımız ile belediyemizin uyumlu bir şekilde çalışmasının önemi büyük oldu. Bu beraberliğin gelecek dönemde de devam etmesiyle,  daha güzel işlere imza atılacağına inanıyorum" dedi.

"Halkımıza kapımız her zaman açık olacak"

AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni ve 2004 - 2011 yılları arasında Keles Belediye Başkanlığı yapmış olan Mustafa Bektaş'ın da hazır bulunduğu törende konuşan Keles'in yeni Belediye Başkanı Mehmet Keskin ise, geçmiş dönem Keles Belediye Başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu; "Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, Keles'te başarılı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Keleslilere kapımız her zaman açık olacak, onların sorunlarını dinleyerek, isteklerine en iyi şekilde cevap vereceğiz."

Belediye Başkanı Mehmet Keskin ile Belediye Meclis Üyelerine yeni dönem için başarı dileklerinde bulunan Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni de, "Cumhur İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni de kazanmasıyla birlikte, Keles'e yapılan hizmetlerin hızla devam edeceğine inanıyoruz. AK Parti Keles İlçe teşkilatı olarak bizler de her zaman başkanımızın yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Keles'in 12. Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Keskin, devir teslim töreninin ardından Belediye Meclis üyelerinin de katılımıyla Belediye çalışanlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.