Hava Durumu

Kemal Sunal'ın kızı ölümden döndü!

Ezo Sunal beraberindeki üç kişi ile beraber Büyükada'dan Dragos iskelesine doğru deniz taksisiyle ilerledikleri sırada bir teknenin kendilerine çarpmasıyla kaza geçirdi. Sunal yaptığı açıklamada, "Hayatımda ilk defa bu kadar korktum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2019 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kemal Sunal'ın kızı ölümden döndü!

Ölümden dönen Ezo Sunal, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla şiddetini gözler önüne serdi. 

Ezo Sunal, geçirdiği kazayı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Sunal şu ifadeleri kullandı: "Dragos iskelesine doğru giderken tam yolun yarısında benim oturduğum taraftan bizimkinden daha büyük bir tekne bize korkunç bir süratle çarptı" 

"Bir anda camlar tuz buz oldu, yüzümüze gözümüze saçımıza her yerimize camlar sıçradı" 
 

"Hayatımda ilk defa bu kadar korktum. Hani hep deriz ya bir anda herşey değişebilir, yarın ölecekmiş gibi yaşa... işte "o an" her an olabilir onu çok net deneyimledim."


Sunal şans eseri teknenin devrilmediğini ve kazayı yara almadan atlattıklarını da belirtti. Ayrıca kazaya sebep olan tekne sürücüsünün alkollü olduğu ve tekne ışıklarının yanmıyor olduğu iddia edildiğini söyleyen Sunal, "Ancak sonradan öğrendim ki bize çarpan teknenin ışıkları yanık değilmiş ve kaptan alkollüymüş. Bana böyle bilgi verildi ancak karşı tarafı hiç tanımıyorum ve gerçekten neler oldu bilmiyorum. Kimsenin günahını almak istemem. Umarım hiç kimseye zarar gelmemiştir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.