Hava Durumu

Kenan Işık hakkında çirkin yorum! Sosyal medya ayağa kalktı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam kapanma açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcılarından biri Kenan Işık hakkında yaptığı yorum ile tepkilerin odağı haline geldi. 'Kenan Işık gibiyiz' paylaşımında bulunan sosyal medya kullanıcısına 'Rezil yaşıyorsunuz, bari böyle sanatçılara, değerlere saygınız olsun.' gibi tepkiler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kenan Işık hakkında çirkin yorum! Sosyal medya ayağa kalktı

Kim Milyoner Olmak İster yarışması sunduğu 2014 yılında otelin saunasında düşerek yaralanan Kenan Işık, beyin kanaması nedeniyle ameliyata alındı. Uzun bir sürecin başlangıcı olan olayın ardından Kenan Işık, yaklaşık 7 senedir evinde tedavi görüyor.

Sağlık durumu hakkında herhangi bir gelişme yaşanmayan Kenan Işık hakkında bir sosyal medya kullanıcısı tam kapanmaya gidilmesinin ardından paylaşımda bulunurken ünlü oyuncunun durumunu diline doladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı 'Virüs mirüs diye şimdiden hayatımızdan iki sene gitti. Şaka gibi ömrün iki yılı boşluk. Kenan Işık gibiyiz hayattayız ama yokuz' paylaşımını yapmasının ardından tepkilerin odağı oldu.

İşte 'Kenan Işık' benzetmesine verilen tepkiler...

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.