Hava Durumu

Kendall Jenner: Önce beni, sonra kendini öldürecek!

25 yaşındaki Amerikalı model Kendall Jenner, kendisini ölümle tehdit eden bir kişinin önce onu, sonra da kendisini öldürme planı olduğunu anlatarak polisten koruma istedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2021 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2021 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kendall Jenner: Önce beni, sonra kendini öldürecek!

Podyum dünyasının aranan modellerinden olan Kendall Jenner, ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle polis koruması altına girdi. 24 yaşındaki Jenner, Malik Bowker adlı kişinin kendisini vurmakla tehdit ettiğini öne sürerek, mahkemenin kendisi için geçici bir uzaklaştırma emri vermesini sağladı.

"RUHSATSIZ BİR SİLAH ALMAYI PLANLIYOR" 

TMZ'nin haberine göre; Kendall Jenner, Los Angeles Emniyet Müdürlüğü'ne Bowker'ın planını da anlattı. Jenner, Bowker'ın onu ve ardından kendisini vurmak için ruhsatsız bir ateşli silah almayı planladığını söyledi.

"YAKINDA BIRAKILABİLİR" 

Belgelere göre; ünlü model, polise, Bowker'ın bir hastanenin psikiyatri servisinde geçici olarak gözetim altına tutulduğunu ancak yakında bırakılabileceğini de ifade etti.

Artık Kendall Jenner'ın evini 7/24 izleyen devasa bir silahlı güvenlik ekibi bulunuyor. Ayrıca mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararına göre Bowker, mankene, en az 100 metre uzakta durmak zorunda.​​​​​​​

KAFALARI KARIŞTIRDI 

14 Şubat'ta basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşadığını duyuran ünlü model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde "Bebek arzum çok yüksek. Hem de bunu yakın bir zamanda istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.​​​​​​​

"Bazen yeğenlerimle oynamak çok eğlenceli geliyor, bazen de onlara 'Haydi, annenize gidin' diyorum" şeklinde konuşan Jenner'ın annesi Kris Jenner, yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı.

Twitter hesabından biberon emojisi not düştüğü paylaşımına kızını etiketleyerek, "Bunu aldın" diyen anne Jenner, 'hamilelik' dedikodularını alevlendirmişti.

​​​​​​​

"BU HAMİLELİK DUYURUSUNA BENZİYOR" 

Annesinin gönderisine kayıtsız kalmayan ünlü model, "Bu hamilelik duyurusuna benziyor" şeklinde konuşmuştu. Jenner'ların bu paylaşımları takipçilerini heyecanlandırmıştı.

​​​​​​​Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.