Hava Durumu

Kendini sevgiliye affettirmenin 9 etkili yolu

Kendini sevgiliye affettirmenin yolları... Eğer bir şekilde yolun bu sayfaya düştüyse kalbi kırık sevgilin yüzünden ne yapacağını şaşırtmış durumdasın. Kendini affettirmenin yollarını arıyor, bir şeyleri tamir etmeye çalışıyorsun. İşte birkaç tüyo...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kendini sevgiliye affettirmenin 9 etkili yolu

Biraz klasik ama ideal

Bu tüyolar arasında en klasik ama en iyi sonuç veren yöntemlerden biri de hayalini kurduğu şeyi avuçlarına kadar getirip, sürpriz yapmaktır. Onun için önemli bir konser ya da bir maç bileti, hep almak istediği playstation, elektronik herhangi bir şey... Onu yumuşatacak bu şeyin ne kadar pahalı olduğuna bakmayın. Sonuçta sevgilinizi geri kazanacaksınız.

Fiziksel bir değişime git

Sevgiliniz sizi hep sarı ve kısa saçlarla ya da sinek kaydı tıraşla mı görmek istiyordu, ya da sırtınızda bir dövme olması çok mu hoşuna giderdi? O halde ne duruyorsunuz, onun için bu değişikliği yapmaya değmez mi? Hem de onun kalbini bu kadar kırmışken.

Uzun bir mail döşe

Sevgiliye duyguları ifade etmenin en güzel yollarından biri de ona yazmaktır. O aşk mektubu yazabilir ya da teknolojinin nimetlerinden faydalanıp e-posta gönderebilirsin. "Söz uçar yazı kalır" mantığıyla onu düşündüğünü, özlediğini göstermek ve pişmanlığını anlatabilmek için kelimelerin gücünden yararlanmalısın. Yazma konusunda iyi değilsen bir şairden, yazardan aşk dolu mısralar gönderebilirsin. Böylece gururu okşanıp, koltukları kabaracaktır.

Her zaman işe yarar

Sevgiliye kendini affettirmenin yolları arasında en etkili olanlardan biri de çiçek almaktır. Erkekler kadınlara çiçek alabildiği gibi kadınlar da erkeklere çiçek alabilir. Ona kendini affettirmek için her rengi sevdayı ifade eden gül, içtenliği ve hüznü simgeleyen sarı karanfil verebilirsin.

Onu güldür

Aranızdaki anlaşmazlık ne kadar tatsız görünürse görünsün unutma ki bu hayattaki ölüm, hastalık gibi diğer ciddi şeylerin yanında hiçbir şey aslında o kadar da tatsız değildir. Aranızdaki durum biraz da sevgilinin duygusal olarak fazla tepki vermesinden dolayı olduğundan kötü görünür. Eğer sevgilin içinde sana karşı bir şeyler varsa aranızdaki sorun ne kadar kötü olursa olsun çözülecektir. İçindeki sevgi bitmişse de sorun eften püften olsa da ilişkiniz bitecektir. Bu mantıkla düşünürsen sevgiliyle barışma yolları içinde etkili olanlarından biri de durumu çok büyütmeden birkaç esprili mesaj atmandır. Eğer sinirinin soğuması için ona biraz zaman tanıdıysan bu esprili mesajlara ya da sözlerine olumlu yanıt alma şansın yüksek olacaktır.

İş veya okul çıkışına git

Kapıdan çıkar çıkmaz, seni görüyor. Aklında ise durağa yürüyüp otobüsünü beklemek vardı. Ama eve kadar ona eşlik edecek sevgilisiyle karşılaşıyor. Belki de ikna eder, eve gitmeden bir kahve içmeyi başarırsın onunla. Seni gördüğü anda yüzünde kocaman bir gülümsemeyle karşılacağına eminiz.

Konser ve tiyatro bileti al

Ona uzun zamandır beklediği bir konserin biletini al ve kargola. Nasıl kayıtsız kalabilir ki? Konser sırasında öpüşeceğinizi garantiye ediyoruz. 

Yemek yap

Yemek yapan birine herkes bayılır. Yemeği hazırla, ister akşam eve davet et istersen de öğle yemeği için ofisine götür. Ama senin elinden çıkmış bir yemeği muhakkak yesin.

İş yerine tatlı yolla

Tatlı sevmeyen birini tanıyor musunuz? Tüm gün iş yerindeki sorunlardan bunalmışken, adına gelmiş bir tatlıyla ne kadar mutlu olacağını düşün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.