Hava Durumu

Kestel Belediyespor'un yeni başkanı Kenan Çiftçi!

Kestel Belediyespor'un olağan kongresinde konuşan Belediye Başkanı Önder Tanır, sporcu yetiştirme vurgusu yaptı. Konuşmada, günümüzde çocuklardaki hareketliliğin azaldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kestel Belediyespor'un yeni başkanı Kenan Çiftçi!

Rutin gündemin ardından yapılan oylama sonunda Kenan Çiftçi başkanlığa seçildi. Kongreye katılan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da yaptığı konuşmada sporcu yetiştirme vurgusu yaptı. Konuşmada, sporun çocuklar üzerindeki olumlu etkisine değinen Tanır, "Birçok spor dalında seyirci olmamıza rağmen sporcu yetiştirme konusunda maalesef yeterli değiliz. Günümüzde çocuklardaki hareketliliğin azaldığı ve neredeyse sadece bilgisayarlar, cep telefonları ve teknolojik araçlar üzerinden oyunlara bağımlı kalındığını görüyoruz" dedi.

'SPOR PANZEHİRDİR'

Gençlerin boş kaldığında işsizlik, açlık, buhran ve bunalıma düştüğünü ve kötü alışkanlıklara yöneldiğinin altını çizen Tanır, "Spor kötü alışkanlıkların panzehirlerinden bir tanesidir. Hiç spor yapmayan ya da sosyal etkinlikte bulunmayan çocuklar saatlerce ders başında dikkatini toplama ve ödevlerini tamamlama konusunda sorunlar yaşarken, spor yapan çocukların dikkat sorunlarını neredeyse hiç yaşamadan, odaklanabildikleri ve zamanı doğru kullanmayı öğrendikleri görülüyor" ifadelerini kullandı.

'İLGİ ARTMALI'

Olağan kongre sonrası başkan seçilen Kenan Çiftçi ve yönetim kurulunu tebrik eden Tanır, "Yaklaşık 67 yıllık bir geçmişi olan bu kulübün Bursa Süper Amatör A Grubu'nda yer alması tüm Kestel'de yaşayanların talebi haline gelmiştir. Tabi ki özlemle beklenen şampiyonluklar ve başarılar için bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. Tecrübeli teknik ekip ve güçlü bir kadro ile bu başarılar hedeflenebilir. Olimpik spor dallarımızın gördüğü ilginin artmasını istiyoruz. Taraftarımız ve siz kıymetli destekçilerimiz her şeyimiz. Sizlerle içte ve dışta oynayacağımız tüm maçlarda birlikte olmaya çalışacağız" diye konuştu.

'SADECE FUTBOL DEĞİL'

Kestel Belediyespor Başkanı Kenan Çiftçi ise "Amacımız geçmişteki Çilekspor anlayışını yeniden ortaya çıkarmak. Futbol ve alternatif branşlarda başarılar sağlayarak Kestelli bütün çocukları sporla tanıştırmak istiyoruz. Kestel Belediyespor sadece aldığı kupalarla değil, alt yapısı ve yetiştirdiği sporcularla da adından sıkça söz ettirmeli" İfadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Tanır, yeni seçilen Kestel Belediyespor Başkanı Kenan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile fotoğraf çektirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.