Hava Durumu

Kılıçdaroğlu Bursa'da halkla buluştu!

Bursa'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sohbet ettiği bir çocuğa "Ne olmak istiyorsun" diye sorunca, "Cumhurbaşkanı" cevabını aldı. 

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu Bursa'da halkla buluştu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Bursa'nın İnegöl ve Orhaneli ilçelerine geldi. Orhaneli ilçesinde Yörük Türkmen Dernekleri ve muhtarlarla basına kapalı olarak toplantı gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Yörük çadırında gözleme açan kadınlarla bir süre sohbet etti ve gözleme yedi. Kılıçdaroğlu'na yöresel kıyafet olan kefya takıldı.

İlçe merkezine giden Kılıçdaroğlu burada vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra bir kahvehaneye giren Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet ettiği esnada 9 yaşındaki Burak Altınok yanına geldi. Kılıçdaroğlu, küçük çocuğa sınıfta kaç kişi okuduklarını sorduğunda 18 cevabını aldı. En sevdiği dersin matematik olduğunu söyleyen Altınok'a "Maliyeci olacak" dedi. Kılıçdaroğlu'nun "Ne olmak istiyorsun" sorusunu "Cumhurbaşkanı" diye cevapladı. Bunun üzerine kahvehanedekiler ve Kılıçdaroğlu çocuğu alkışladı. Kılıçdaroğlu "Olacak tabi umudumuz gençlerde" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Orhaneli Çöreler köyünde Mustafa İli isimli vatandaşın evinde akşam yemeği yedikten sonra çocuklarla kol kola köy kahvesine yürüdü. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, İstanbul'a gitmek üzere Bursa'dan ayrıldı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.