Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'dan bildiri tepkilerine yanıt: CHP ile ilgili tek kelime yok

CHP lideri Kılıçdaroğlu, emekli amirallerin bildirisi üzerinden partisiye yönelik eleştirilere tepki gösterdi, "CHP ile ilgili tek bir kelime yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'dan bildiri tepkilerine yanıt: CHP ile ilgili tek kelime yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:


"Pandemide belediye başkanlarımız ihtiyaç sahibi olan herkese yarım götürdü. Belediye başkanlarımıza şunu söyledim, daha önce de yaptılar Ramzan ayı için de yapacaklar. Yönettiğiniz yerde kimseyi ayırmayacaksınız. Bu kurala dün da uydular Ramazan süresince uyacaklar.

Belediyelerinizde fakir mahallelere pozitif ayrımcılık yapacaksınız. Fakire yardım yaparken sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Harcadığınız para sizin değil, milletin parasıdır. Belediyede atamaları yaparken işi ehline teslim edin dedik. 

Bizde bir söz vardır, Allah insanı kuru iftiradan sakınsın diye. Montrö sözleşmesinden rahatsız olan emekli amiraller bir bildiri yayımladı. Onların iradesini suiistimal edenler saraya yakın olanlardır. Saray buradan darbe çıkarmak istedi. Sonradan bunun arkasında CHP var dediler. Ne oldu? CHP ile ilgili tek bir kelime yok. Kalktın utanmadan sıkılmadan beni suçladın. Devlet yalan söyler mi? 

Makama, hırsa, kibire bakın. Böbürlenmeye bakın. Koltuğu uğruna yapmayacağı bir şey yok. Devlet akılla, erdemle, ahlakla yönetilir. Tam tersini yapıyorlar. Kibir deseniz ahlaksızlık deseniz hepsi var. Pudra şekerini kimse unutmadı. Her türlü iftiraya hepimiz hazırlıklı olmalıyız.

Türkiye'nin 3 tarafı denizlerle çevrili. 3 tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen denizden faydalanamıyor. Bir denizcilik bakanlığı bile yok."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.