Hava Durumu

Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener: 'Adaylığım sürüyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etti. Akşener görüşme sonrası yaptığı açıklamada, 15 vekilin geçişi nedeniyle teşekkür ziyaretine geldiklerini belirterek, adaylığının devam ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu ile görüşen Akşener: 'Adaylığım sürüyor'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldi. İki lider görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Sözü ilk olarak Meral Akşener aldı. Akşener, "Bir demokrasi katliamının önüne geçildi, tekrar teşekkür ediyorum. Partimizin sloganı da Türkiye ve milletimiz iyi olacak. Kendilerini ziyaret sebebimiz üstün demokrasi hareketlerine teşekkür etmekti. Diğer taraftan merak ediyorsunuzdur, 25 Ekim'de kurulduk, 1 Nisan'da kurultayımızı yaptık. 100 bin imza ile İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adaylığımı sürdürmek istediğimi belirtmek isterim" dedi.

İÇİMİZE SİNDİREMEZDİK

Meral Akşener'in bir teşekkür ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu ise "Bir siyasi partiye karşı kumpas kurulması bizim içimize sindireceğimiz bir olay değildi. İYİ Parti'ye değil demokrasiye katkı yaptık. Demokrasiyi savunanlar 24 Haziran'da bu ülkeye gerçek demokrasiyi getireceğiz. Demokrasi birlikteliğini sürdürmenin önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

VEKİLLER TOPLANACAK

Öte yandan CHP Parti Meclisi, Kılıçdaroğlu'na ittifak için yetki vermişti. CHP milletvekilleri, bugün 16.00'da parti genel merkezinde toplanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.