Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Bursa planı! 'Özel çalışma yapacağız'

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve beraberindeki heyet, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçmiş olsun dileklerini iletti. Bursa'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Büyükşehir'i almak için rakamı daha da büyütmek zorundayız. Bu arada İnegöl'e de özel çalışmak zorundayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2019 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2019 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan Bursa planı! 'Özel çalışma yapacağız'

CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula'nın da aralarında bulunduğu heyete Bursa milletvekilleri Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Yüksel Özkan da eşlik etti. Heyet önce CHP'nin grup toplantısını izledikten sonra Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makam odasına geçti. 

İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Ankara Çubuk'ta uğradığı linç girişimiyle ilgili olarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti. Akkuş, saldırganın kimlerden ve nelerden etkilendiğini tek tek anlattığını hatırlatarak, "Suçlular belli, linç girişiminde bulunanlar ve bunu organize edenler de belli"diye konuştu.

Gelişmelerle ilgili bilgi veren Genel Başkan Kılıçdaroğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Bursa'ya çok önem verdiğini belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İnegöl sonuçlarının seçimin tümü üzerindeki etkisine işaret ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kazanılabilmesi için gelecek seçimlere hazırlık olmak üzere bugünden çalışmaya başlamak gerektiğini vurguladı. Kılıçdaroğlu, aradan geçecek süre içerisinde özellikle İnegöl'e ilişkin detaylı çalışmalar yürütülmesinin önemine vurgu yaptı.

GEMLİK'İN ANAHTARI GENEL BAŞKAN'DA

CHP İnegöl İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da ziyaret sırasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na daha önce söz verdikleri üzere Gemlik'in anahtarını takdim etti. Altın anahtar esprileriyle renklenen takdimde konuşan Gemlik İlçe Başkanı Acar, "Şu odada size söz vermiştik, Gemlik'i kazanacağız, Gemlik Belediyesi bizim için namus meselesi demiştik. Çünkü 2009'da kazanmıştık. FETÖ gücüyle bizi içeriye attılar, Gemlik'i elimizden zorla almışlardı. İçeride yatmış birisi olarak, Gemlik'i geri almak namus meselem demiştim. Kazandık. Mehmet Uğur Sertaslan kardeşimiz şimdi o koltukta oturuyor"dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Gemlik ziyaretini hatırlatması üzerine konu, geçmişte CHP'ye sadece 1 oyun çıktığı Fevziye Köyü'ne geldi. Başkan Sertaslan, Fevziye'de 1 olan oy sayısının Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından son seçimde 46'ya yükseldiği bilgisini aktardı. Kılıçdaroğlu, "Artıra artıra gidiyoruz. Daha da artırmak zorundayız. Büyükşehir'i almak için rakamı daha da büyütmek zorundayız. Bu arada İnegöl'e de özel çalışmak zorundayız"cevabını verdi.  Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından heyeti tek tek ellerini sıkarak uğurladı.

HEYET CHP GENEL MERKEZİNDE

Bursa heyeti ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne geçerek Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı da ziyaret etti. Salıcı'ya 31 Mart seçimine ilişkin raporu da takdim eden İl Başkanı Akkuş, seçimlere ilişkin değerlendirmelerini de dile getirdi.

Bu fırsat kaçmaz! Bursa'da satılık otomobil

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.