Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Yokuş aşağı şahlandırdın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray'a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2021 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2021 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Yokuş aşağı şahlandırdın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Türkiye yeni bir şahlanış içindedir" açıklamasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı yorumda, "Erdoğan 'Türkiye yeni bir şahlanış içinde' demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur! Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray'a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!" ifadesini kullandı.

ELEKTRİK FATURALARI İÇİN UYARI

Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı bir paylaşımda da yüksek elektrik faturalarına dikkat çekti: "Kış gelmeden Saray İktidarı ve elektrik şirketleri oturup bu fatura işini konuşsunlar. Aksi takdirde biz halkımıza çağrılarda bulunacağız. Çocuklarımızın rızkını, 5'li çetelere peşkeş çektiğiniz elektrik şirketlerine kaptırmayacağız. Sonra uyarmadı demeyin!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.