Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun 'şaibeli imar' iddiasına Başkan Aktaş'tan sert yanıt: Bay Kemal yine çaktın!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Bursa Büyükşehir Belediyesi'ndeki şaibeli imar işlemlerinin soruşturulmadığı iddiasına Başkan Aktaş'tan yanıt geldi. Aktaş, "CHP'nin başındaki zat alenen yalan söylüyor. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Bay Kemal yine çaktın" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2020 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2020 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'nun 'şaibeli imar' iddiasına Başkan Aktaş'tan sert yanıt: Bay Kemal yine çaktın!

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa Büyükşehir Belediyesi'ndeki şaibeli imar işlemlerinin İçişleri Bakanlığı'nca soruşturulmadığı iddiasına, "Belediyelerle ilgili herhangi bir ihbar, başvuru ve şikayet olması durumunda, belediyenin siyasi parti aidiyetine bakılmaksızın gerekli inceleme, araştırma ve soruşturmalar yapılmaktadır" şeklinde yanıt vermişti.

İddialarla ilgili bir açıklama da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan geldi. Twitter'da paylaşım yapan Aktaş, "Bakan Bey'in talimatıyla 14 Nisan 2020'de soruşturma açılmış ve devam ediyor olmasına rağmen, CHP'nin başındaki zat alenen yalan söylüyor. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Bay Kemal yine çaktın. Bu konuyu bence ilçe belediye başkanınla bir görüş. Bakalım usulsüzlüğü kim yapmış" ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin bir başka açıklama ise AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'dan geldi:

"CHP Genel Müdürü belliki bu konuyu ortaya atarken partisinin ilçe belediye başkanıyla görüşmemiş. Hadi onla görüşmedin keşke Bursa'dan herhangi birine sorsaydın. Bursa'da bu tarz işleri hangi ilçe belediyesinin yaptığını herkes bilir. Yalan, çamur siyasetlerini bize sıçratamazlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.