Hava Durumu

Kilo verdiren 4 etkili bitki çayı!

Bitki çaylarının ruh halimizi iyileştirdiğini, sinirimizi ve stresimizi aldığını hepimiz biliyoruz. Bitki çaylarının şifalı olmalarının yanı sıra kilo vermemize de büyük etkisi var. Peki hangi bitki çayları nasıl zayıflatır? İşte bilmeniz gerekenler...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2021 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2021 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kilo verdiren 4 etkili bitki çayı!

Gribe, nezleye iyi gelen ve metabolizmayı hızlandıran bitki çaylarının uzman onayı alınarak tüketilmesi gerekiyor. Bitki çayları kilo vermemizi de kolaylaştırıyor. Elbette tüm bitki çayları kilo vermede etkili değil. Sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacak 4 bitki çayını derledik...

1- KUŞBURNU ÇAYI

Lezzetiyle bizi büyüleyen kuşburnu çayı, kilo problemiyle mücadele edenlerin imdadına yetişiyor. Bilimsel olarak da kanıtlanan kuşburnu çayı, özellikle obezite ve göbek yağlarını ortadan kaldırıyor. C vitamini bakımından da oldukça zengin bir çaydır.

2- YEŞİL ÇAY

Yeşil çayın kilo vermeye olan etkisi artık herkes tarafından biliyor. Tam bir antioksidan kaynağı olan yeşil çay, sabahları 1 bardak içildiğinde gün boyu yağ yakmanızı ve enerjik olmanızı sağlayabilir. Yeşil çay içtikten sonra sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu metabolizmanızın iyi çalıştığını gösteren bir durum. Bu sayede detoks etkisi yaratarak zayıflamanızı sağlar.

3- BİBERİYE ÇAYI

Hazımsızlık sorunu çekenlerin yardımına koşan biberiye çayı, vücuttaki toksinlerin atılmasına ve kabızlığın giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca biberiye yağını göbeğinize sürdüğünüzde o bölgedeki yağı terleme yolu ile vücuttan atar.

4- ISIRGAN OTU ÇAYI

Isırgan otu çayı ödemin atılmasına yardımcı olur. Bu sayede kilo vermeyi kolaylaştırır. Şişkinlik yoksa, daha zayıf ve fit görünürsünüz.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.