Hava Durumu

Kilo vermek için gittiği spor salonundan kovuldu

Kanada'da yaşayan Shelby Rodriguez adlı kadın fazla kilolarından dolayı spor salonuna gitti. Ancak genç kadın oradan kilolu olduğu için kovularak hayatının şokunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2021 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2021 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kilo vermek için gittiği spor salonundan kovuldu

Kilo vermek için gittiği spor salonunda, kıyafetinden göbeğinin göründüğünü söyleyen yetkililer tarafından salondan atılan kadın gözyaşlarına boğuldu.

Kanada'nın Alberta eyaletinde yaşayan Shelby Rodriguez, kilo vermek için gittiği spor salonunda şoke eden bir olayla karşılaştı. Mart ayından beri Tiktok videoları çekerek kilo verme yolculuğunda kendisini motive eden 26 yaşındaki kadın, bu kez gözyaşları döktüğü bir video paylaşımında bulundu.

ANTRENÖR SALONDAN AYRILMASINI İSTEDİ

Genç kadının iddiasına göre, gittiği spor salonunda görevli yetkili tarafından kıyafetinin salona uygun olmadığı, ancak yine de egzersiz yapmasına izin verildiği ifade edildi. Ancak spor yapmaya başladıktan 

15 dakika sonra yanına gelen bir antrenör kendisine salondan ayrılmasını söyledi.

Yaşadığı olayı anlattığı bir video çeken kadın, "Az önce spor salonuna gittim, resepsiyondaki kadın salonda 'spor sutyeni' giyilmesine izin verilmeyen bir politikaları olduğunu ve göbeğimizin görünmemesi gerektiğini söyledi. Ama neyse, bu seferlik sorun değil, bir dahaki sefere haberiniz olsun diyerek girmeme izin verdi" dedi.

"ÇOK UTANIYORUM"

Daily Mail'de yer alan habere göre, kıyafetinin nasıl göründüğünü de videoda gösteren kadın, yüksek belli bir tayt ve askılı bir spor sutyeni giydiğini söyledi. Rodriguez, "Tamam sorun değil diyerek sporumu yapmaya gittim, koşu bandındayken 15 dakika sonra antrenör yanıma gelip gitmemi istedi, çok utanıyorum" diyerek ağlayan kadına sosyal medya kullanıcılarından destek geldi.Genç kadın gittiği spor salonunun adını vermek istemezken, bazı kullanıcılar ise 'aşırı duygusal' davrandığını söyledikleri kadına çoğu spor salonunun benzer kuralları olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.