Hava Durumu

Kim Kardashian'dan yıllar sonra gelen itiraf: Aylarca evden çıkamadım!

Dünyaca ünlü ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, Kanye West ile boşanacağı haberleriyle gündemden düşmezken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Hamilelik döneminden sonra medya tarafından yapılan eleştiriler karşısında büyük üzüntü yaşadığını söyleyen Kardashian, 'North'a hamileyken gebelik zehirlenmesi yaşadım. 6 hafta erken doğum yaptım. Beni balinayla kıyaslayan ve sağlıklı bir hamile kadının nasıl görüneceğiyle ilgili yargılayanlar yüzünden her gün ağlıyordum. Aylarca evden çıkamadım' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kim Kardashian'dan yıllar sonra gelen itiraf: Aylarca evden çıkamadım!

Eşi Kanye West ile boşanacak olan Kim Kardashian, Britney Spears'ın belgeselini izledikten sonra Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla medyaya sert çıktı. Hamilelik sürecinde medya tarafından yapılan acımasız eleştirilerden bahseden Kardashian, şu ifadeleri kullandı:

'Sonunda bu hafta Britney Spears'ın belgeselini izleyebildim ve onunla empati kurmamı sağladı. Medyanın bu kadar hayatına etki etmesi ve travmalara yol açması, en güçlü insanları bile sarsabilir. Kimse ne kadar kamuoyu önünde olursa olsun böyle bir zalimliği hak etmiyor.

North'a hamile olduğum dönem, gebelik zehirlenmesi yaşadım. O dönem 27 kilo aldım ve 6 hafta erken doğum yaptım. Beni balina Shamu'yla kıyaslayan ve sağlıklı bir hamile kadının nasıl görüneceğiyle ilgili yargılayanlar yüzünden her gün ağlıyordum. Fotoğraflara ve dergilere baktığımda kendimi güvensiz hissediyor, acaba eski vücuduma kavuşabilecek miyim diye endişeleniyordum. Her hafta aşağılanıyordum ve bu güvensizlik yüzünden aylar sonra bile evden çıkamadım.'

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.