Hava Durumu

Kim Kardashian'ı soyan hırsız kitap çıkardı!

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın 2016 yılında Paris'teki bir otelde soyguna uğraması tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Yunis Abbas isimli hırsız, Kardashian'ın 7 milyon sterlin değerindeki mücevherlerini çalmıştı. Olayın ardından yakalanan hırsız, çıkardığı kitapta soygunun detaylarını anlattı. Abbas, mücevherlerle birlikte yanlışlıkla Kim Kardashian'ın telefonunu da çaldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kim Kardashian'ı soyan hırsız kitap çıkardı!

Kim Kardashian'ı 2016 yılında Paris'te bir otel odasında soyan ve mücevherlerini çalan Yunice Abbas isimli hırsız, soygunu tüm detaylarını anlattığı bir kitap çıkardı. J'ai séquestré Kim Kardashian (Kim Kardashian'ı Kaçırdım) adlı kitapta, Abbas'ın "Kaçarken mücevherlerle beraber yanlışlıkla Kardashian'ın cep telefonunu da almışız" ifadeleri yer aldı.

Kitabın adını "Kim Kardashian'ı Kaçırdım" koydu

NTV'de yer alan habere göre, Yunice Abbas ve dört kişinin daha dahil olduğu soygun çetesi, 2016 yılında Kim Kardashian'ı Paris'teki bir otel odasında soymuştu. Soygunda Kim Kardashian'ın 7 milyon sterlin değerinde mücevheri ve nişan yüzüğünü çalınmıştı.

Olaydan yıllar sonra Abbas, dört kişinin daha olduğu çete ile Kim Kardashian'ı nasıl soyduğunu, geçtiğimiz günlerde çıkardığı J'ai séquestré Kim Kardashian (Kim Kardashian'ı Kaçırdım) adlı kitabında anlattı.

"Kim Kardashian sakinliğini korudu"

Yunice Abbas kitapta şunları söylüyor:

Kim Kardashian saldırı sırasında sakinliğini koruyabildi. Onu öldürmek istemediğimizi anladı ve 3,5 milyon sterlin değerindeki ünlü nişan yüzüğünü bile direnmeden teslim etti. Kazanın hemen ardından elimde kalan tek değerli parça olan 30 bin euro'luk kolye ucuna bakıyordum ki birden hiç bilmediğim bir telefon zil sesi beni yerimden sıçrattı.

"Yanlışlıkla cep telefonunu da almışız"

Kaçarken mücevherlerle beraber yanlışlıkla Kardashian'ın cep telefonunu da almışız. Mümkün değil... Halüsinasyon görüyorum! Şarkıcı Tracy Chapman, Kim Kardashian'ı arıyor, ulaşmaya çalışıyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.