Hava Durumu

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru gündem oldu!

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne tekerleme sorusu damga vurdu. Japonya'da sadece dört kişinin kabul edildiği Osaka Üniversitesinde özel robotik yüksek lisans programına kabul edilen Özgür Ege Aydoğan'a sorulan soru sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2021 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2021 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru gündem oldu!

Kim Milyoner Olmak İster'in 14 Ağustos tarihli bölümündeki yarışmacılardan biri de Özgür Ege Aydoğan oldu. Genç yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster programında "Sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak?" Şeklinde devam eden tekerlemenin başı nasıldır?" sorusuna "yoğurt" yanıtını verince elendi. 

Özgür Ege Aydoğan kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünden onur öğrencisi olarak mezun olan ve Japonya'da sadece dört kişinin kabul edildiği Osaka Üniversitesinde özel robotik yüksek lisans programına kabul edilen Özgür Ege Aydoğan, 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Bitirme projesinde parkinson, felç ve yaşlı hastalar için fizik tedavi robotu tasarlayarak hem TÜBİTAK hem de Teknofest yarışmalarında Türkiye birincisi olan Ege Bey, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı eğitim hayatı için kullanmak istediğini dile getirmişti. 

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru gündem oldu!#kimmilyonerolmakister #KimMilyonerOlmakİster pic.twitter.com/9SQJrNP4H5

-- YeniDönem Gazetesi (@Yenidonemgzt) August 15, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.