Hava Durumu

Kırmızı Oda dizisinden Kanal D'ye iki bomba transfer

Kanal D ekranlarında yayınlanacak "Camdaki Kız" dizisine Kırmızı Oda'nın iki yıldızı transfer oldu. Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda'da büyük beğeniye ulaşan iki oyuncu imzayı attı. Okuma provalarına başlanan dizide son rötuşlar da bitmek üzere.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kırmızı Oda dizisinden Kanal D'ye iki bomba transfer

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda dizisinin ardından Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı 'Camdaki Kız' kitabı da dizi oluyor. Kanal D'de yayınlanacak dizinin okuma provalarına başlandı.

Ekrana Dönüyor

Kanal D ekranlarında yayınlanacak "Camdaki Kız" dizisine Kırmızı Oda'nın iki yıldızı transfer oldu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle izleyenlerin gönüllerinde taht kuran Burcu Biricik yepyeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinden tanıdığımız Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun, Camdaki Kız kitabından alıntılanan dizinin kadrosuna dair haberler de peşpeşe geliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre; Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk'un, hayali sevgilisi Can rolünü oynayan Feyyaz Şerifoğlu da kadroda.

O Ses Türkiye tanınmıştı

O Ses Türkiye yarışmasıyla ismini duyuran Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda'daki ilk oyunculuk deneyimiyle büyük beğeni almıştı. Diziyle yıldızı parlayan Şerifoğlu, bir dönem Ajda Pekkan'ın de vokalistliğini yaptı.

Yakışıklılığıyla dikkat çeken Şerifoğlu kısa bir süre önce bir single çıkardı.

Okuma provalarının başladığı dizide Biricik ve Şerifoğlu'nun yanı sıra Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.