Hava Durumu

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'nın yeni projesi!

TV8'in reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda'da canlandırdığı Sadi karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya'nın yeni projesi ortaya çıktı. Performansı ile çok konuşulan ünlü oyuncu, 15 Temmuz konulu 'Şafak Vakti' isimli filmde rol alacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'nın yeni projesi!

TV8'in iddialı dizisi Kırmızı Oda'da Sadi karakteri ile çok sevilen Erkan Petekkaya'dan yeni haberler var. Cuma akşamları ekrana gelen Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerinin alıntılandığı Kırmızı Oda dizisindeki başarılı performansı ile hayran kitlesini genişleten Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın sosyal medyadan paylaştığı habere göre, Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakteriyle ekranlara dönen Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 15 Temmuz konulu 'Şafak Vakti' isimli filmin başrolünde yer alacak.

Rafadan Hayat yapım şirketinin imza attığı Şafak Vakti filminde yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk bulunuyor. Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu ve sete çıktığı bilinen filmde, ayrıca Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar gibi ünlü isimler rol alacak.

Öte yandan başta 5 bölüm anlaştığı bilinen Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile herkesin takdirini toplayan Erkan Petekkaya'nın bölümlerinin uzatıldığı öğrenildi.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı Madalyonun İçi adlı kitaptan uyarlanan ve gerçek hayat hikayelerinin alıntılandığı Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi ünlü isimler bulunuyor.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.