Hava Durumu

'Kırmızı Oda'ya Gülben nasıl bir renk katacak?

'Kırmızı Oda'nın 42. bölümü yani sezon finalini geride bıraktık. Sezon finaliyle birlikte Nihal Hanım'a, Zafer Bey'e, Mitra'ya ve ve Delikanlı Sadi'ye de veda ettik. Ama bölümün sonuna doğru kliniğe gelen 'Masumlar Apartmanı'nın Güben'i hepimizi şaşkına uğrattı. Peki Gülben 'Kırmızı Oda'yla nasıl entegre olacak? 'Kırmızı Oda'nın sezon finalinde neler oldu?

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kırmızı Oda'ya Gülben nasıl bir renk katacak?

Kırmızı Oda'da ilk olarak Zafer Bey'e kulak verdik. Zafer Bey, Mitra ile yüzleşmesini anlattı. Babasının oteli bıraktığı kadınla kavga etmeye giderken karşısında Mitra'yı görünce yaşadığı şoku dinledik Zafer Bey'den. Haliyle çok şaşırmış Zafer Bey. Karşısında Mitra'yı görünce de babasına hak vermeden edememiş. Ayrıca annesinin tutumunu da anlattı bir güzel Mitra'ya. Mitra'ya bağırmayı çağırmayı bırakın aile yadigarı bir hediye bile göndermiş Nurcihan Hanım. "Nezaketin de bu kadarı olmaz" diyoruz ama oluyormuş Nurcihan Hanım'dan bunu görüyoruz. Üstelik eşi Nihal'e de âşık olmuş Zafer Bey. "Sonunda olması gereken bir şekilde oldu" diyoruz. Babasının ölümünün onları birleştirdiğini acısını Nihal'le paylaştığını anlattıktan sonra Nihal de Doktor Hanım'a ne kadar mutlu olduklarını anlattı. Bir güzel teşekkürleştiler ve 'Kırmızı Oda'ya veda ettiler.

Utancını anlattı

İkinci olarak da Mitra'ya kulak verdik 'Kırmızı Oda'da. Mitra da Zafer Bey'le olan karşılaşmalarını anlattı Doktor Hanım'a. En çok da Nurcihan Hanım'ın nezaketi karşısında duyduğu mahcubiyeti de. Zafer Bey'i neden öylece bırakıp gittiğini de bir şekilde açıklamasını yapmış Mitra. Koskaca otelle bir başına nasıl kaldığını, Vahit Bey'in anısı olan otele gözü gibi bakacağını anlattı Doktor Hanım'a. Valla öyle havadan bir otel kalmış gözü gibi bakmasın da ne yapsın değil mi? Babasını da yavaş yavaş affettiğini bir süre daha kendi kendine yetmeye çalışacağını anlattıktan sonra 'Kırmızı Oda'da da Mitra'ya veda ettik.

Temiz bir sayfa

Son olarak da 'Kırmızı Oda'nın neşeli yüzü Sadi'ye kulak verdik. Bu sefer anılarından ziyade daha önce de Doktor Hanım'a bahsettiği işi anlattı Sadi. Artık illegal işleri bırakıp tamamen legal olana yönelme kararı almış Sadi. Bunu da Miço'yu da ortak ederek yapmış. Kendisi için güvenlik şirketi kurmuş. Oldukça da mantıklı bir karar aslında. Yıllarca tecrübe ettiği işi şimdi bir başkalarını korumak için yapacak. İşleri de epey büyütmek istiyormuş Sadi. Miço'yla birlikte güzel ve temiz bir başlangıç yapacaklarını anlattı Doktor Hanım'a. Kız kardeşi Seda'yı da almış yanına. Her şeye yeni baştan tap taze ve mutlu başlayacak. Uzun lafın kısası Sadi'nin sonu tahmin ettiğimiz gibi oldu. Kızları ve eşi Azra'yı da Doktor Hanım'la tanıştırdıktan sonra Sadi'ye de "Elveda" dedik. 

İşte Gülben...

Fakat 'Kırmızı Oda'nın yeni sezonunda selamlayacağımız kişi gerçekten Kerimcan Durmaz'ın tabiriyle "Olaaay." 'Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar'a kocaman bir "Merhaba" diyoruz. Zaten 'Masumlar Apartmanı'nın ikinci sezonunu merakla beklerken bir de Gülben'in 'Kırmızı Oda'ya harmanlanmış halini görmek de gerçekten çok farklı ve güzel olacak. Çünkü Gülben'i hepimiz çok seviyoruz ve bence Gülben ayrı olarak ele alınması ve değerlendirilmesi bir karakter. Bu sebeple Gülben'in 'Kırmızı Oda'ya dahil edilmesini oldukça isabetli buluyorum. Bakalım 'Kırmızı Oda'nın ikinci sezonunda hangi hikâyelere tanıklık edeceğiz.

Kaynak: Molatik 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.