Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs testi için hastaneye gitti

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam corona virüs şüphesiyle apar topar Bodrum'daki özel bir hastaneye giderek corona virüs testi yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2020 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs testi için hastaneye gitti

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam apar topar Bodrum'daki özel bir hastaneye gitti. İddialara göre; hastanede yaklaşık 1 saat kalan Tatlıtuğ, corona virüs testi yaptırdı.

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; vakaların artması ile panik yapan Kıvanç Tatlıtuğ'un testini yaptırıp, hastaneden ayrıldığı ve sonucunu beklediği öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra hastaneye oyuncu Pelin Karahan da geldi. Ancak Karahan'ın ise hastaneye test için mi yoksa ziyaret için mi geldiği öğrenilemedi.

Tatlıtuğ daha önce de İstanbul'da corona virüs şüphesiyle hastaneye gitmişti. 36 yaşındaki Tatlıtuğ, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yapmıştı:

"Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. Bugün corona virüs test sonucumun negatif geldiğini öğrendim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.