Hava Durumu

'Kız bile vermeyeceğiz' demişti! Prof. Dr. Bingür Sönmez, yine büyük tepki çekti

Geçtiğimiz günlerde "Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini, onlara kız bile vermeyeceğiz" sözleri infiale neden olan Kalp ve damar cerrahı Prof. Bingür Sönmez'den bir skandal aşı açıklaması daha. Kapadokya Üniversitesinin YouTube kanalında Alev Alatlı'nın programındaki açıklamaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2021 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2021 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kız bile vermeyeceğiz' demişti! Prof. Dr. Bingür Sönmez, yine büyük tepki çekti

Kapadokya Üniversitesi'nin YouTube kanalında gazeteci Alev Alatlı'nın sorularını yanıtlayan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez'in 'Aşı' sözleri sosyal medyada infiale neden oldu. 

Prof. Dr. Bingür Sönmez, programda aşı olmak istemeyenler için yaptığı benzetme ile yine tepkilerin odak noktası haline geldi.

Tepki çeken sözlerin ardından Twitter kullanıcıları '#bingursonmeztutuklansin' etiketiyle Prof. Dr. Bingür Sönmez'e tepki gösterdi.

İşte Prof. Dr. Bingür Sönmez'in o açıklamaları...

Geçtiğimiz günlerde "Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini, onlara kız bile vermeyeceğiz" sözleri infiale neden olan Kalp ve damar cerrahı Prof. Bingür Sönmez'den bir skandal aşı açıklaması daha geldi...#binguersoenmezyargılansın pic.twitter.com/MWCVWZFhg8

-- YeniDönem Gazetesi #Masketak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.