Hava Durumu

Kızılay, Bursa sel bölgesinde... Yaralar sarılıyor

Türk Kızılay Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi ile birlikte bölge halkına destek olmak maksadıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kızılay, Bursa sel bölgesinde... Yaralar sarılıyor

Türk Kızılay Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan, can ve mal kaybına sebep sel felâketinde yaraları sarmak için bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölge halkına sıcak yemek ve ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemeleri ile hijyen setleri dağıtan Türk Kızılay Bursa ekipleri, âfetzedelerin günlük ihtiyaçlarının karşılanması için çalışıyor.

Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, âfetten zarar gören vatandaşlara ve bölgede hizmet veren ekiplere üç öğün olmak üzere yiyecek ikramları ile bölgedeki ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemeleri ile hijyen setleri dağıtımları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bölgede oluşan felâketin ardından yaraların bir ân önce sarılması için bölgedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceklerini ifade eden Davut Gürkan, olayda yaşanan can kayıplarından dolayı bölge ve Bursa halkına başsağlığı diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.