Hava Durumu

'Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma' diyen dekan istifa etti!

Video konferans görüşmesinde yayını açık unutup öğrencileri hakkında iğrenç sözler söyleyen Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma' diyen dekan istifa etti!

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar'ın yayında olduğunu unuttuğu anlardaki konuşması sosyal medyada gündem oldu. Orhan Acar, video konferansta olduğunu ve kameranın açık olduğunu hesap etmeyerek, öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi. Yanında bulunan bir kişi tarafından uyarılan 58 yaşındaki dekan, yayında olduğunu öğrenince ise neye uğradığını şaşırdı.

Odadakiler uyardı

Odadaki başka bir kişi tarafından "Sizi takip ediyor olmasınlar" diye uyarılan Acar, kontrol edip "Sesim de gidiyor" dedi. Odadaki kişinin "Öğrenciler bu dediklerini duyarlar" demesi üzerine ise sessizliğe bürünen Acar, daha sonra kameraya bakarak "Yanıldık ha" diyerek gülümsedi.

İstifa etti

Olayın basına yansımasının ardından Acar, görevinden istifa etti. Üniversiteden yapılan açıklamada Acar'ın istifası ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Orhan Acar'ın sosyal medya ve basına yansıyan ifadeleri nedeniyle yasal süreç başlatılmış olup, sürecin selameti açısından kendisi 13.05.2020 tarihinde istifa etmiştir."

Gazi Üniversitesi Dekanı: Kızların resimlerini de görüyoruz böylece çaktırma

Video konferans görüşmesinde kameranın açık olduğunu unutan Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar'ın "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece çaktırma" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu pic.twitter.com/T8InYcrabw

-- Biz10 TV (@Biz10TV) May 12, 2020
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.