Hava Durumu

Kocası tarafından dışkı yedirilmişti! O kadın ilk kez konuştu.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde kocası tarafından hem şiddet gören hem de zorla dışkı yedirilen Cansu Ş. evlendiği günden beri şiddet gördüğünü en sonun da bu olayın başına geldiğini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kocası tarafından dışkı yedirilmişti! O kadın ilk kez konuştu.

Kendisi tarafından paylaşılan görüntülerin sosyal medyada en üst sıralamaya çıkması ile bir anda ülke gündeminde yer bulan Cansu Ş.'yi İHA ekibi bularak yaşananları konuştu. İlk evlendiği günden bugüne kadar şiddet gördüğünü belirten Cansu Ş., çocukları için hep sustuğunu söyledi.

Evlendiği ilk günden bu yana kocası tarafından işkence ve hakaret gördüğünü ve bunların zamanla geçmesini beklediğini söyleyen Cansu Ş., daha sonra hiçbirinin geçmediğini kocası tarafından hakaret ve şiddete maruz kaldığını belirtti. Cansu Ş., "En son bu videoları kendisi çektirdi zaten hiçbir sorunum yoktu. Söylüyordum neden bunları yapıyorsun, benim suçum, günahım nedir? Kocam bana 'Keyfim istiyor' diyordu. 'Sana hakaret edeceğim, seni bezdireceğim' diyordu. Amacının ne olduğunu bilmiyordum. Ben zaten videonun yayınlanmasını istiyordum. 7 aydır o videoyu sakladım. Ben 7 ay önce bu şiddete ve hakarete maruz kaldım ama sustum. Çocuklarım için sustum. Benim 2 kızım var. Çocuklarımdan ayrılmayayım diye sustum. Dışkıyı yemeyecektim, yalvardım, kapandım ayaklarına ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bana önce hakaret etti, vurdu, saçımdan sürükledi, beni mutfağa attı. 'Yiyeceksin yemesen seni öldüreceğim' diye tehdit etti. Siniri geçer diye biraz ağzıma sürdüm ama onu da kabul etmedi." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.