Hava Durumu

Korkunç kaza! Anne ve çocukları arabanın altında kaldı

İstanbul Sancaktepe'de bir sürücü kazayla anne ve çocuklarını ezdi. Korkunç kazada annenin bacağında kırık oluşurken, çocuklar kazayı hafif yaralarla atlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korkunç kaza! Anne ve çocukları arabanın altında kaldı

Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi Akın Caddesi'nde bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Anne ve çocuklarını yaklaşık 3 metre sürükleyen sürücüyü, çevredeki vatandaşlar uyararak durdurdu. Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koştu.

"KADIN VE ÇOCUKLAR ARABANIN ALTINA ALDI"

Olayı gören çevredeki esnaflardan İbrahim Yavuz "Araba ile caddeye dönmek isterken, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın ve çocukları altına aldı. Kadının bacağı kırılıyor, çocuklarda ufak sıyrıklarla atlatıyor olayı. Kadının durumu çocukların durumuna göre biraz daha ağırdı" dedi.

Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, bir süre bekleyen anne ve çocuklar dikkatlice yolun karşısına geçiyor. Bu sırada caddeye dönen dikkatsiz sürücü, anne ve çocuklarını ezerek aracın altına alıyor. Olayı gören vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koşuyor.

Kazada annenin bacağı kırılırken, çocukların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.