Hava Durumu

Korona virüs bildirisiyle gündem olmuştu! Cumhuriyet Savcısı'nın babası virüs kurbanı

Esenlik Bildirisi'yle pandemi tedbirlerini eleştirdiği için görevden uzaklaştırılan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut'un korona virüs tedavisi gören babası Muammer Akbulut (65), tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi İnegöl ilçesinde defnedildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korona virüs bildirisiyle gündem olmuştu! Cumhuriyet Savcısı'nın babası virüs kurbanı

Corona tedbirleri kapsamında alınan yasakların hukuka aykırı, aşıların ise sağlığa zararlı olduğunu ileri sürerek bunlara karşı re'sen soruşturma açtığını duyuran Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut görevinden uzaklaştırılmıştı.

Youtube üzerinden 28 dakikalık bir video yayınlayan ve Esenlik Bildirisi'yle pandemi tedbirlerini eleştiren Eyüp Akbulut, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu, Akbulut'un geçici olarak görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Savcının babası Muammer Akbulut, korona tedavisi gördüğü Bursa Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akbulut'un cenazesi, Turgutalp mahallesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.