Hava Durumu

Korupark'ta 10. yıl şenlikleri başladı

Korupark Alışveriş Merkezi 10.yıl etkinliklerine festival havasında başladı. 'On'suz Olmaz' sloganıyla başlayan özel programlara Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korupark'ta 10. yıl şenlikleri başladı

-ONURALP ÖZALP-

Korupark AVM, kuruluşunun 10. yılında birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Önceki gün kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler gün boyu renkli görüntülere sahne olurken, Bursalıların kutlamalara ilgisi yoğun oldu.  Akşam saatlerinde İskender Paydaş ve Orkestrası'nın sahne aldığı etkinliklerde coşku ve eğlence doruğa çıktı. İskender Paydaş yönetimindeki orkestra, muhteşem performansıyla Bursalıları, kutlama neşesine ortak etti.

'10. YIL İÇİN ÖZEL HAZIRLANDIK'

10. yıl kutlamaları ile ilgili YeniDönem Gazetesi'ne konuşan Korupark AVM Müdürü Feyza Acar Sönmezer, bu tarz etkinlikleri yıl içerisinde bir çok defa yaptıklarını söyledi. 10. yıl için özel hazırlandıklarını söyleyen Sönmezer, "Kapılarımızı açtığımız gün daha dün gibi aklımızda, ne zaman 10 yıl geçti biz de şaşırıyoruz. 10.yılımıza özel olarak hazırlandık. Bursa'ya ve Bursalılara yakışır bir etkinlik hazırlamaya çalıştık. Ünlü gruplar, ünlü sanatçılar ve 10. yıl şenliğimiz ekim ayına kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde özellikle ziyaretçilerimize sürpriz kampanyalar ve çekilişler hazırladık" diye konuştu.

'BİR ADIM ÖNCESİNİ DÜŞÜNÜYORUZ'

Zaman içerisinde tüketim anlayışının da değiştiğini ve bu değişime ayak uydurmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Sonmezer, "Sürekli yeni ve gözde markaları Bursa'mıza kazandırmaya çalışıyoruz. Çünkü tüketim anlayışı değişti. Hızlı tüketen bir toplumuz biz de gerek etkinlik olsun, gerekse marka değeri anlamında olsun müşterilerimizin her zaman bir adım öncesini düşünerek hareket ediyoruz. Buraya sadece alışveriş yapmak için değil, aynı zamanda arkadaşlarıyla buluşmak için, yemek yemek için, çocuğunu sinemaya getirmek için gelen ziyaretçilerimiz var. Biz ziyaretçilerimizin kendilerini güvenli ve iyi hissetmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

PERSONEL GECESİ

Öte yandan çalışan personelini unutmayan Korupark AVM, Taner ve Orkestrası ise personellerine de muhteşem bir gece yaşattı. Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar'ın da katıldığı gecede Korupark AVM Müdürü Feyza Acar Sönmezer'e plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.