Hava Durumu

Korusu CFO'su adaylığını açıkladı: 'Gençlerin sesi olacağım'

Korusu Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Kıvanç Cakalıoğlu AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Konuyla ilgili konuşan Cakalıoğlu 'Bursalı gençlerin sesine kulak ver'' parolasıyla yola çıktığını belirterek "Ülkemize hizmetkâr olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korusu CFO'su adaylığını açıkladı: 'Gençlerin sesi olacağım'

Onuralp ÖZALP

Korusu CFO'su Kıvanç Cakalıoğlu AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Dün öğlen saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı'na giden Cakalıoğlu, işlemlerini tamamlayarak AK Parti'den resmen milletvekili aday adayı oldu. Adaylığı hakkında YeniDönem gazetesine konuşan Kıvanç Cakalıoğlu, "Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapılan düzenlemelerle biz gençlere meclisin yolu açıldı. Sayın Erdoğan'ın açmış olduğu bu yolda alnımız ak bir şekilde yürüyeceğiz. Ailemin, sevenlerimin ve gençlerin desteğini de alarak  milletvekili aday adayı oldum. Hayırlısıyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bana verilecek her türlü görevin üstesinden hakkıyla geleceğime inanıyorum" açıklamasında bulundu.

'HİZMETKÂR OLMAK İSTİYORUM'

"'Gençlerin sesine kulak ver' mottosuyla seçime hazırlanıyoruz" diyen Kıvanç Cakalıoğlu, "Gazi meclisimizde Bursalı gençlerin sesi olmak istiyorum. Ülkemize hizmetkâr olmak istiyorum. İnşallah siyasi büyüklerimiz de bize bu imkânı sunacaktır" diye konuştu.

KIVANÇ CAKALIOĞLU KİMDİR?

1993 yılında Yıldırım'da doğan Kıvanç Cakalıoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra İstanbul Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi bölümünü bitirdi. Daha sonra Bursa'ya geri dönen Cakalıoğlu, aile şirketleri olan Korusu firmasında üretim ve sevkiyat sorumlusu olarak görev alıyor. Üniversite hayatı boyunca siyasetten kopmayan Cakalıoğlu, AK Parti'nin gençlik yapılanmasında, sosyal faaliyetler, siyasi faaliyerler ve sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Bursa Kent Konseyi ve Bursa Gençlik Meclisi'nde de aktif görevlerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.