Hava Durumu

Kritik toplantı başladı! Bursa dahil vakaların arttığı illerde ek tedbirler gündemde

Koronavirüs Bilim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede son durumu ve tedbirleri görüşmek üzere video konferans yöntemiyle toplandı. Bursa dahil koronavirüs vakalarının artış gösterdiği illerde ek önlemlerin alınıp alınmamasıyla ilgili konunun da görüşüleceği toplantının ardından saat 19.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, basın açıklaması yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2020 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2020 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kritik toplantı başladı! Bursa dahil vakaların arttığı illerde ek tedbirler gündemde

Koronavirüs Bilim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede son durumu ve tedbirleri görüşmek üzere video konferans yöntemiyle toplandı.

Toplantıda, koronavirüse karşı alınan önlemler, normalleşme adımları ile atılan adımların sonuçları görüşülecek. Toplantının ardından saat 19.00'da Bakan Koca basın toplantısı düzenleyecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaki Bilim Toplantısı'nın ardından koronavirüs vakalarında yaşanan artışa dikkat çekmiş, "Bursa bir ayda vaka sayısı ortalama 64, bir haftada ortalama günlük 84, son üç günde 93, son gün 100'e yaklaştı" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Koca, Bursa'yla birlikte İstanbul, Ankara, İzmir Kocaeli ve Konya illerini de saymıştı.

Habertürk'ün aktardığına göre bugünkü toplantıda Bursa dahil koronavirüs vakalarının artış gösterdiği illerde ek önlemlerin alınıp alınmamasıyla ilgili konunun da gündeme geleceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.