Hava Durumu

Küçük Gelin'le tanınmıştı... Kardeşlerim dizisine transfer oldu

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimlerin yanı sıra genç yetenekler Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Kadrosunu genişleten Kardeşlerim dizisine bir döneme damgasını vuran Küçük Gelin'de rol alan Çağla Şimşek dahil oldu. Çağla Şimşek, Yiğit Koçak'ın hayat verdiği Ömer'in partneri Ayşe olarak Kardeşlerim kadrosuna katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Küçük Gelin'le tanınmıştı... Kardeşlerim dizisine transfer oldu

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgın Coşkun'un rol aldığı Kardeşlerim dizisi ATV'nin en çok izlenen yapımlarından oldu.

Hikayesi ve özellikle genç oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisi kısa bir sürede başarısını reytingleri ile kanıtladı. Kardeşlerim dizisi kadrosuna genç bir isim daha dahil etti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NGM Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna geçmişte Küçük Gelin dizisindeki performansıyla beğeni toplayan genç yetenek Çağla Şimşek katıldı. Şimşek dizide Ömer'in (Yiğit Koçak) partneri Ayşe'yi canlandıracak.

ÇAĞLA ŞİMŞEK DEĞİŞİMİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Küçük Gelin dizisinde tanıdığımız Çağla Şimşek'in son hali uzunca bir süre konuşuldu. Yıllar içinde büyük bir değişim geçiren Çağla Şimşek, güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.