Hava Durumu

Kuran kursunda bir çocuğun elleri yandı

 Bursa'nın Kestel ilçesinde bir Kuran kursunda yatılı kalan 10 yaşındaki Y.K., 2 arkadaşı ile üzerlerine kolonya döküp çakmakla oynarken yanarak yaralandı. Çocuk hastanede tedaviye alınırken, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2021 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2021 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kuran kursunda bir çocuğun elleri yandı

Olay, Çamlıtepe Hafızlık Yatılı Kuran Kursu'nda meydana geldi. İddiaya göre, yurtta kalan çocuklara pandemi nedeniyle kolonya verildi. Çocuklardan Y.K., C.S. ve M.Ö. kolanyaları birbirlerinin üzerine döktü. Daha sonra, C.S. ve M.Ö. çakmakla oynarken, Y.K.'nin yanmasına neden oldu. Yaralanan Y.K., hastaneye kaldırıldı. Çocuğun tedavisi sürerken, iki arkadaşının da ifadeleri alındı. 


Bursa Müftüluğü, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirirken, Diyanet İşleri Başkanlığı'na da bilgi verildiğini açıkladı.

Öte yandan Cumhuriyet.com.tr'ye konuşan İlçe Müftülüğü Özel Kalemi ise; "Her gün standart olarak dezenfekte için çocukların ellerine kolonya dökülüyor. Kolonya dökülürken çocuğun arkadaşlarından biri çakmağı çakıyor. Çakmağı çakan kursun yetkilisi, görevlisi değil" dedi. Yetkili, "çocuğun durumunun çok ağır olmadığını duyduklarını" dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.