Hava Durumu

Kusursuz Tatil Geçirmek İsteyenler İçin En İyi Bursa Otelleri

Marmara Bölgesi'nin en çok ziyaret edilen şehirlerinden Bursa, aynı zamanda en kapsamlı tatil seçeneklerini sunmaktadır. Kış aylarında Uludağ Kayak Merkezi ile öne çıkan şehir, doğa tatillerinde İznik'le, şehir merkezine ise tarihi gezilere olanak sunan atmosferi ile dikkat çekmektedir.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kusursuz Tatil Geçirmek İsteyenler İçin En İyi Bursa Otelleri

Her köşesinde birbirinden özel deneyimler sunan bu güzel şehir, termal, yaz, kayak, doğa tatilleri amaçlı konaklamaların yanı sıra şehir gezileri ve iş amaçlı seyahatler için de birbirinden şık otellere sahiptir. Siz de yılın dört mevsimi konuklarına eşsiz güzellikler sunan şehirde en iyi Bursa otelleri arasından seçiminizi yaparak, kusursuz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Doğanın Kalbinde Sakin ve Romantik Bir Tatil İçin İznik Askania Otel

İznik Askania Otel, hem Bursa halkı hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin vazgeçilmez huzur noktalarından biri olan İznik'te konuklarını ağırlamaktadır. Yemyeşil bir doğada göle sıfır konumu ile öne çıkan tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Toplam 32 odanın bulunduğu İznik Askania Otel'de göl kenarında huzur dolu anların yanı sıra açık yüzme havuzunda serinlerken en keyifli anlarınızı yaşamanız mümkündür. Karavan odalardan, villalara kadar farklı zevklere hitap eden seçeneklere sahip tesisin göl manzaralı restoranında ise gün boyu seçkin lezzetler konukları beklemektedir.

Şehir Merkezinde Lüks ve Konforlu Bir Tatil Deneyimi Sheraton Bursa Hotel

Bursa'nın tüm tarihi ve doğal güzelliklerine ulaşabileceğiniz merkezi konumu ile avantaj sağlayan Sheraton Bursa Hotel, şık mimarisi, kendinizi özel hissedeceğiniz hizmetleri ve lüks odaları ile öne çıkmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesisin 171 odası bulunmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan açık yüzme havuzu, sıcak yaz günlerinde şehirden uzaklaşmadan keyifli anlar yaşamanıza olanak sunarken, kapalı havuz dört mevsim yüzmeniz için hizmet vermektedir. SPA alanına da sahip tesiste, yorucu bir günün ardından dinlendirici seçenekler sizleri beklemektedir. Usta şeflerin ellerinden çıkan dünya lezzetlerini tadabileceğiniz şık restoranlar ve serinletici içecekler tadacağınız barların yanı sıra iş seyahatlerinizi kusursuz kılacak toplantı salonları da Sheraton Bursa Hotel'i kusursuz kılan özellikler arasında yer almaktadır.

Kayak Severlerin Uludağ'daki İlk Tercihi Karinna Hotel Uludağ

Ülkemizin gözde kayak merkezlerinden Uludağ'da lüks otel seçenekleri arasında öne çıkan Karinna Hotel Uludağ, konuklarına 24 saati dolu dolu geçecek kusursuz bir tatil vadetmektedir. Kayak olanaklarının yanı sıra tesisin kapalı yüzme havuzu bembeyaz kar manzarasına karşı konuklarına yüzme keyfi sunmaktadır. 230 odaya sahip Karinna Hotel Uludağ, tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermekte olup, misafirleri gün boyu birbirinden özel lezzetler beklemektedir. Sinema salonundan, diskoya her anınızı keyifli kılacak pek çok olanağa sahip tesiste, SPA merkezi ise hareketli ve eğlence dolu bir günün sonunda size dinlendirici anlar yaşatacaktır.

Siz de yılın hangi dönemini tercih ederseniz edin, zevkinize ve hayalinize uygun bir tatil için otellerinet ile konaklama seçiminizi yaparak, keyifli bir şehir gezisi, eğlenceli bir kayak tatili, unutulmaz bir yaz tatili ya da doğanın kalbinde huzur dolu anlar yaşama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.