Hava Durumu

Kutlucan Ailesi'nin mutlu günü! Masal gibi düğün

Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ın torunu Burakhan Kutlucan, masal gibi bir düğün töreniyle hayatını Meriç ailesinin kızı Cansu Meriç ile birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kutlucan Ailesi'nin mutlu günü! Masal gibi düğün

Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ın torunu, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Kutlucan'ın oğlu Burakhan Kutlucan, Meriç ailesinin kızı Cansu Meriç ile Çırağan Clup'ta masal gibi bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Kıyarken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Yıldırım Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Rıza Özmen şahitlik yaptı.

Muhteşem havai fişek gösterisiyle davetlilerin karşısına çıkan genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, ilk danslarını yapan mutlu çift heyecanlarını saklayamadılar. Düğün töreninde Burakhan Kutlucan ve arkadaşları Ömer Altepe, Muhammet Yenice, Yusuf Mercan'ın Zeybek oyunu ile başlayan görsel şölen, halk oyunları ekibinin Kafkas yöresine ait oyun tamamlandı.

Burakhan Kutlucan, arkadaşları Ömer Altepe, Muhammet Yenice ve Yusuf Mercan ile Zeybek oynadı.

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADA

İş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde çiftin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıyarken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen nikâha şahitlik etti.

 

Mustafa Bozbey, Mikail Kutlucan, Nurettin Kutlucan, Recep Altepe

Nikâh töreninden konuşan Başkan Altepe, "Kutlucan ailesi Bursa'da yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile tanınıyor. Sayın Nurtettin Kutlucan'ın Bursa'ya ve Bursalılara kattığı değeri kimse ölçemez. Sevgili Burakhan Kutlucan'ın, güzel kızımız Cansu Meriç ile çıktıkları bu kutsal yolda bir ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi.

Mustafa Bozbey, Burakhan Kutlucan ve Oğuzhan Kutlucan ile karşılıklı oynadı.

Genç çifte aile cüzdanını takdim eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, "Kutlucan ailesiyle uzun süredir süren bir dostluğumuz var. Burakhan Kutlucan'ın mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyor. Aile cüzdanını ikinize birden veriyorum. Aileniz daim olsun" diye konuştu.

Halk oyunları ekibi Kafkas yöresine ait oyunuyla davetlilere görsel şölen yaşattı.

Fatih Kutlucan, Mustafa Bozbey, Gülten Kutlucan, Mikail Kutlucan, Serpil Kutlucan

 

Oğuzhan Kutlucan, eşi ve ailesi

İbrahim Öge-Asuman Kurt Öge

Meriç Ailesi

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.