Hava Durumu

Kutlucan ailesinin mutlu günü! Erkekliğe ilk adımı attılar...

Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ın torunları, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kutlucan'ın oğulları Yusuf Efe ve Mehmet Emir Kutlucan, geçen akşam düzenlenen görkemli bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kutlucan ailesinin mutlu günü! Erkekliğe ilk adımı attılar...

Kutlucan ailesi, en mutlu günlerinden birini yaşadı. Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'ın torunları, Kutlucan Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kutlucan'ın oğulları Yusuf Efe ve Mehmet Emir Kutlucan için Çırağan Club'da görkemli bir sünnet töreni düzenlendi. Sünnet merasimine Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey, çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı.

GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Tören, Fatih Kutlucan ile eşi ve kız çocuklarının salona girmesiyle başladı. Ardından Yusuf Efe ve Mehmet Emir Kutlucan, at üstünde sahneye çıktı. Görkemli karşılamanın ardından mehter takımı 15 dakikalık gösteri sundu.

BURSASPOR SESLERİ

Mehter takımının ardından ailecek pasta kesimi yapıldı. Bursaspor şarkılarının yankılandığı törende, Bursaspor armalı pasta kesilirken havai fişek gösterileriyle renkli bir atmosfer oluştu.

EN BÜYÜK ASKER!

Gecede bir de sürprize imza atıldı. Bir ay sonra askere gidecek Kutlucan Yönetim Kurulu üst yöneticisi Oğuzhan Kutlucan için asker uğurlaması gerçekleştirildi. "En büyük asker bizim asker" sloganlarıyla sahneye çıkan Oğuzhan Kutlucan'a Fatih Kutlucan tarafından Türk Bayrağı takdim edildi. Gecede bir konuşma yapan Oğuzhan Kutlucan alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

RENKLİ ANLAR

Sünnet töreninde çocuklar da unutulmadı. Minikler oyun parkında düzenlenen sihirbaz gösterisi ile gönüllerince eğlendi. Gece takı merasimiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.