Hava Durumu

Kutlucan Holding'den MUŞ-KIDER'e büyük destek

Son dönemlerde gençlerin madde bağımlılığına yönelmesinin acı sonuçlarına dikkat çekmek için çalışmalar yürüten MUŞ-KIDER, Kutlucan Holding'in desteğini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kutlucan Holding'den MUŞ-KIDER'e büyük destek

-ONURALP ÖZALP-

Kurulduğu günden bugüne Bursa'da ses getiren etkinliklere imza atan Muş Kızılağaç Beldesi ve Köyülüleri Yardımlaşma Derneği (MUŞ-KIDER), son dönemlerde gençler arasında artan madde bağımlılığına farkındalık yaratmak için çalışmalara başladı. Özel bir kampanya ile gençlerin madde bağımlılığındaki artışı durdurmayı hedefleyen MUŞ-KIDER yönetimine ilk destek Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan'dan geldi. Dün öğlen saatlerinde MUŞ-KIDER yönetimi ile bir araya gelen Nurettin Kutlucan, dernek yöneticilerinden konuyla ilgili bilgi aldı.

"HER ZAMAN YANIMIZDAYDILAR"

Dernek faaliyetlerinden bahseden MUŞ-KIDER Başkanı Erdal Civak, "Daha önce Türk Kızılayı'na rekor düzeyde kan bağışlamıştık. Sevgi evlerindeki çocuklarımızı çeşitli hediyelerle ziyaret ederek onların yanlarında olduğumuzu göstermiş ve mutluluklarına vesile olmuştuk. Aynı zamanda huzur evlerinde yaşlılarımızı ziyaret etmiş, engelli bireyler için kampanya başlatmıştık. Her birinde de Kutlucan Holding'in desteğini arkamızda hissetmiştik. Desteğinizi bizden esirgemediğiniz için MUŞ-KIDER olarak teşekkür ederiz" dedi.

(MUŞ-KIDER Başkanı Erdal Civak)

"KUTLUCAN'IN DESTEĞİ ÖNEMLİ"

Daha önce de gençler arasında yaygınlaşan madde bağımlılarına yönelik farkındalık projelerini Sağlık Bakanlığı ve Yıldırım Belediyesi destekleriyle hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Civek, "İlk defa bu kadar büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Organizasyon kapsamında, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ederek Bursa'nın her sokağına, madde bağımlılığına yönelik farkındalık oluşturan pankartlar asacak ve yürüyüşler yapacağız. Hemşehrilerimizin saydığı ve sevdiği Nurettin Kutlucan amcamızın desteğini almak bizim için büyük öneme sahip" diye konuştu.

"TAKDİR-E ŞAYAN"

Ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Kutlucan Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kutlucan ise dernek faaliyetlerini bir kez daha takdirle karşıladığını söyledi. Özellikle toplumun bütününe yönelik çalışmaları 'Takdir-e Şayan' olarak nitelendiren Kutlucan, "MUŞ-KIDER'in çalışmaları bir çok sivil toplum kuruluşuna örnek nitelikte. Derneğimizin çalışmalarını kutluyor, her zaman elimizden geldiğince onlar yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.