Hava Durumu

La Casa De Papel hayranları merak ediyor! 4. sezon ne zaman başlayacak?

Oldukça merak konusu olan La Casa De Papel 4. sezonun yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da, yayın tarihi ile ilgili öngörüler oldukça kuvvetli.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2019 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
La Casa De Papel hayranları merak ediyor! 4. sezon ne zaman başlayacak?

Bilindiği üzere La Casa de Papel'in 3. sezonu Temmuz ayında yayınlanmıştı. Önceki sezonlarda olduğu gibi yine heyecan ve aksiyonun dur durak bilmemesi, izleyicilerin 3. sezonu bir çırpıda izleyip bitirmelerine sebep olmuştu. Şimdiden yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ise şimdiden merak konusu.

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'te yayınlanan ve ülkemizde de oldukça sevilen İspanyol dizisi La Casa De Papel, dünya üzerinde de ciddi bir kitleye sahip. 2018'in sonbaharında çekilmeye başlayan La Casa de Papel 3. sezonu temmuz ayında yayına girmişti. 

Dizinin en fazla dikkat çeken kısmı, izleyicilerin de bildiği gibi, oyuncular oluyor. Her karaktere, dünya üzerindeki bir şehrin adının verilmesi oldukça ilgi çekiciydi. Tokyo, Berlin, Nairobi, Denver, Helsinki ve Rio gibi isimler dizinin en kilit oyuncularıydı. Ayrıca her birinin kendine has tavırları izleyici tarafından büyük sempati topladı.

4. sezonun ne zaman yayına gireceğine dair şu anda net bir tarih açıklanmadı, ancak 3. sezonun geçtiğimiz sonbaharda çekilmeye başlaması ve takip eden yaz ayında yayına girdiğini göz önünde bulundurursak, bu bilgiler doğrultusunda, 4. sezonun 2020 yılının yaz aylarına doğru yayına girmesinin beklendiği yoğun olarak konuşuluyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.