Hava Durumu

La Casa de Papel'in Helsinki'sinden İstanbul itirafı! İmamoğlu'ndan yanıt geldi

La Casa de Papel'de Helsinki karakterine hayat veren oyuncu Darko Peric bir röportajında,"Helsinki olmak istemeseydin hangi şehir olmak isterdin?" sorusuna "İstanbul" yanıtını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
La Casa de Papel'in Helsinki'sinden İstanbul itirafı! İmamoğlu'ndan yanıt geldi

Darko Peric, Barcelona Kulübü'nün için yapılan bir röportajda "Helsinki olmak istemeseydin hangi şehir olmak isterdin?" sorusuna "İstanbul" yanıtını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da videoyu görüntüleri "Helsinki haklı" notuyla paylaştı.

Netflix'te 4. sezonuyla ekranda olan İspanyol yapımı dizi La Casa de Papel'de Helsinki karakterini canlandıran Sırp oyuncu Darko Peric, Barcelona Kulübü'nü resmi Twitter hesabından kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Darko Peric, "Helsinki olmasaydın hangi şehir olmak isterdin" sorusuna "İstanbul olmak isterdim" yanıtını verdi. Peric'in videosunu ise Barcelona'nın resmi Türkiye hesabı, Netflix'i etiketleyerek paylaştı.

Peric'in bu yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da görüntüleri "Helsinki haklı" notuyla paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.