Hava Durumu

Lady Gaga köpekleri için 500 bin dolar ödül koydu!

ABD'li şarkıcı Lady Gaga'ya ait üç köpeği gezdiren bakıcının soyguncular tarafından silahla yaralandığı ve ünlü şarkıcının iki Fransız buldog köpeği çalındığı ortaya çıkmıştı. Lady Gaga, çalınan iki köpeğini bulanlara 500 bin dolar ödül koydu.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Lady Gaga köpekleri için 500 bin dolar ödül koydu!

Şu sıralar İtalya'da bulunan müzik ve sinema dünyasının ünlü yıldızı Lady Gaga'nın köpeklerini gezdirmekle görevli Ryan Fischer, Los Angeles'a silahlı saldırıya uğradı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi Fischer'e göğsünden dört el ateş etti. Sonra da iki köpeği çalarak kayıplara karıştı.

Olay önceki gece saat 22:00 sıralarında Batı Hollywood'da meydana geldi. ABD basınına göre Ryan Fischer, Lady Gaga'nın çok sevdiği Fransız üç Fransız buldog köpeği, Koji, Miss Asia ve Gustavo'yu yürüyüşe çıkardı. Fischer köpeklerle birlikte Sienna Bonita Avenue'daki evinin önündeyken olay meydana geldi.

Hemen hastaneye kaldırılan Fischer'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olay sırasında Lady Gaga'nın Koji ve Gustavo adında iki köpeği çalındı. Ortadan kaybolan Miss Asia ise polis tarafından bulundu.

LADY GAGA 500 BİN DOLAR ÖDÜL KOYDU

Öte yandan Lady Gaga'nın çalınan iki köpeğini getirene 500 bin dolar (yaklaşık 4 milyon TL) ödül vereceği de belirtildi. Ünlü yıldız her üç köpeğini de çok seviyordu. Kimi zaman seyahatlere de onlarla birlikte gidiyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.