Hava Durumu

Le Guen:Dev bir maç bizi bekliyor

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'da çalışmalar yoğun şekilde sürüyor. Fransız teknik adam Le Guen, bugünkü antrenmanda öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada, "Dev bir maç bizi bekliyor. Saha içerisinde olduğu kadar dışarıda da iyi dinlenmemiz önemli. Fiziksel olarak en iyi durumumuzda olmalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Le Guen:Dev bir maç bizi bekliyor

Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cuma Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmanın basına açık bölümünde topla birlikte çalışmalar gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Batalla, Kubilay ve Agu antrenmanda yer almadı. Sakatlığı süren Ekong ise takımdan ayrı düz koşu ile çalışmayı tamamladı. Sağ kasığında zorlanma meydana gelen Arjantinli oyuncu Batalla'nın 2 gün tedavi göreceği ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş'un da sağ kasığındaki zorlanma sebebiyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

HARUN TEKİN YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan kaleci Harun Tekin de kaleci antrenörü eşliğinde çalışmalarına başladı. Milli kalecinin de Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

LE GUEN: "DEV BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

Antrenman öncesi Fransız teknik adam Paul Le Guen, öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada, "Dev bir maç bizi bekliyor. İyi çalışmalıyız. Saha içerisinde olduğu kadar dışarıda da iyi dinlenmemiz önemli. Fiziksel olarak en iyi durumumuzda olmalıyız" dedi.

Yeşil-beyazlı takım, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.